Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Michael Glasing
Werk & Geld

Michael Glasing 0.78 Punten

In relatie tot Gerard Van IJsselmuiden scoort Michael Glasing 0.78 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 0.78 punten weinig. Financieel gezien zal Michael Glasing zich niet erg aangetrokken voelen tot Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Michael Glasing. Met een verschil van 43.09 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Michael Glasing de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 31.54 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 31.54 punten in relatie tot Michael Glasing in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Michael Glasing 11.72 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Michael Glasing 11.72 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 11.72 punten redelijk laag.

Met een verschil van 19.82 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Michael Glasing in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Michael Glasing.
Liefde en Relaties

Michael Glasing 87.55 Punten

Binnen deze categorie scoort Michael Glasing 87.55 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 85.58 punten verloren van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: