Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Michiel Glasbergen
Werk & Geld

Michiel Glasbergen 71.36 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Michiel Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden. Michiel Glasbergen scoort 71.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 13.06 punten scoort Michiel Glasbergen beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 23.71 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 23.71 punten in relatie tot Michiel Glasbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Michiel Glasbergen 12.39 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Michiel Glasbergen 12.39 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 12.39 punten redelijk laag.

Met een verschil van 11.32 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Michiel Glasbergen in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Michiel Glasbergen.
Liefde en Relaties

Michiel Glasbergen 98.21 Punten

Michiel Glasbergen scoort 98.21 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
Met een verschil van 65.48 punten heeft Michiel Glasbergen duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: