Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Miranda Glas
Werk & Geld

Miranda Glas 33.14 Punten

Miranda Glas scoort 33.14 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Miranda Glas en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 47.37 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Miranda Glas de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Miranda Glas.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 11.5 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 11.5 punten in relatie tot Miranda Glas. Het aantal van 11.5 punten redelijk laag.

Miranda Glas 0.91 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Miranda Glas 0.91 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 0.91 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 10.59 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Miranda Glas in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Miranda Glas.
Liefde en Relaties

Miranda Glas 14.57 Punten

Miranda Glas scoort 14.57 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 14.57 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Miranda Glas en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 73.65 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Miranda Glas in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: