Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Miranda Van Gimst Bunderen
Werk & Geld

Miranda Van Gimst Bunderen 22.57 Punten

Miranda Van Gimst bunderen scoort 22.57 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Miranda Van Gimst bunderen en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 75.43 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Miranda Van Gimst bunderen op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 88.21 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 88.21 punten in relatie tot Miranda Van Gimst bunderen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Miranda Van Gimst Bunderen 39.15 Punten

Miranda Van Gimst bunderen scoort 39.15 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 49.06 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Miranda Van Gimst bunderen de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Miranda Van Gimst Bunderen 26.41 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Miranda Van Gimst bunderen 26.41 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Miranda Van Gimst bunderen en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 41.6 punten heeft Miranda Van Gimst bunderen verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: