Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Mirte Glanerbrug Bloem
Werk & Geld

Mirte Glanerbrug Bloem 91.24 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Mirte Glanerbrug Bloem en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort Mirte Glanerbrug Bloem 91.24 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

Met 34.93 punten verschil is Mirte Glanerbrug Bloem de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 14.95 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 14.95 punten in relatie tot Mirte Glanerbrug Bloem. Het aantal van 14.95 punten redelijk laag.

Mirte Glanerbrug Bloem 99.97 Punten

Mirte Glanerbrug Bloem scoort 99.97 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 85.02 punten wint Mirte Glanerbrug Bloem met gemak van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mirte Glanerbrug Bloem 99.45 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot. Mirte Glanerbrug Bloem scoort 99.45 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
In deze categorie heeft Mirte Glanerbrug Bloem met ruim 98.52 punten verschil, duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: