Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Monique Glazenborg
Werk & Geld

Monique Glazenborg 8.79 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Monique Glazenborg 8.79 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 8.79 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Monique Glazenborg en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 67.9 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Monique Glazenborg in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 33.35 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 33.35 punten in relatie tot Monique Glazenborg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Monique Glazenborg 88.71 Punten

Monique Glazenborg scoort 88.71 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 55.36 punten is Monique Glazenborg ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Monique Glazenborg 19.3 Punten

Monique Glazenborg scoort 19.3 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 19.3 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Monique Glazenborg en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met 7.78 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Monique Glazenborg op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: