Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Monique Roolvink Glanerbrug
Werk & Geld

Monique Roolvink Glanerbrug 45.62 Punten

Monique Roolvink Glanerbrug scoort 45.62 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Monique Roolvink Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 43.71 punten is Monique Roolvink Glanerbrug de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Monique Roolvink Glanerbrug de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 88.39 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 88.39 punten in relatie tot Monique Roolvink Glanerbrug in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Monique Roolvink Glanerbrug 61.51 Punten

Monique Roolvink Glanerbrug scoort 61.51 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 26.88 punten scoort Monique Roolvink Glanerbrug slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Monique Roolvink Glanerbrug 84.1 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Monique Roolvink Glanerbrug 84.1 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 53.58 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Monique Roolvink Glanerbrug in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: