Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Monique Vdhoek Vdven
Werk & Geld

Monique Vdhoek Vdven 18.27 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Monique VdHoek Vdven 18.27 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 18.27 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Monique VdHoek Vdven en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 73.17 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Monique VdHoek Vdven op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 9.22 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 9.22 punten in relatie tot Monique VdHoek Vdven. Het aantal van 9.22 punten behoorlijk laag.

Monique Vdhoek Vdven 99.68 Punten

Monique VdHoek Vdven scoort 99.68 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 90.46 punten wint Monique VdHoek Vdven ruim van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Monique Vdhoek Vdven 94.89 Punten

Monique VdHoek Vdven scoort 94.89 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
Met een verschil van 31.81 punten is Monique VdHoek Vdven de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: