Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Mourik Van Doetie
Werk & Geld

Mourik Van Doetie 17.63 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort mourik Van Doetie 17.63 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 17.63 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen mourik Van Doetie en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 48.39 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van mourik Van Doetie de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over mourik Van Doetie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 0.96 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 0.96 punten in relatie tot mourik Van Doetie. Het aantal van 0.96 punten behoorlijk laag.

Mourik Van Doetie 40.69 Punten

mourik Van Doetie scoort 40.69 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 39.73 punten is mourik Van Doetie de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Mourik Van Doetie 51.1 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort mourik Van Doetie 51.1 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen mourik Van Doetie en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met 5.21 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan mourik Van Doetie op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: