Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Myrthe Glastra Van Loon
Werk & Geld

Myrthe Glastra Van Loon 17.76 Punten

Myrthe Glastra Van loon scoort 17.76 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 17.76 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Myrthe Glastra Van loon en Gerard Van IJsselmuiden op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

Met 35.41 punten verschil is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Myrthe Glastra Van loon de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 12.68 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 12.68 punten in relatie tot Myrthe Glastra Van loon. Het aantal van 12.68 punten redelijk laag.

Myrthe Glastra Van Loon 21.16 Punten

Myrthe Glastra Van loon scoort 21.16 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 8.48 punten verschil scoort Myrthe Glastra Van loon net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Myrthe Glastra Van Loon 38.61 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Myrthe Glastra Van loon en Gerard Van IJsselmuiden. Myrthe Glastra Van loon scoort 38.61 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefde en Relaties.
In deze categorie wint Gerard Van IJsselmuiden met een verschil van 12.18 punten van Myrthe Glastra Van loon.
Bekijk ook de Combats tussen: