Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Nancy Glas
Werk & Geld

Nancy Glas 66.43 Punten

Nancy Glas scoort 66.43 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Nancy Glas en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met een verschil van 20.73 punten scoort Nancy Glas slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 12.65 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 12.65 punten in relatie tot Nancy Glas. Het aantal van 12.65 punten redelijk laag.

Nancy Glas 2.21 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Nancy Glas 2.21 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 2.21 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 10.44 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Nancy Glas in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Nancy Glas.
Liefde en Relaties

Nancy Glas 35.4 Punten

Nancy Glas scoort 35.4 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Nancy Glas en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 59.14 punten heeft Nancy Glas ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: