Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Natalie Glasgow
Werk & Geld

Natalie Glasgow 28.47 Punten

Natalie Glasgow scoort 28.47 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Natalie Glasgow en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een duidelijk verschil van 56.8 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Natalie Glasgow in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Natalie Glasgow de werknemer is van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 29.35 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 29.35 punten in relatie tot Natalie Glasgow in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Natalie Glasgow 56.36 Punten

Natalie Glasgow scoort 56.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 27.01 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden slechter dan Natalie Glasgow op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Natalie Glasgow 1.78 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Natalie Glasgow 1.78 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 1.78 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Natalie Glasgow en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 62.55 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Natalie Glasgow in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: