Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Natasja Glasmacher
Werk & Geld

Natasja Glasmacher 78.35 Punten

Natasja Glasmacher scoort 78.35 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Natasja Glasmacher en Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Natasja Glasmacher de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 44.4 punten is Natasja Glasmacher de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 92.3 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 92.3 punten in relatie tot Natasja Glasmacher in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Natasja Glasmacher 88.59 Punten

Natasja Glasmacher scoort 88.59 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 3.71 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Natasja Glasmacher in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Natasja Glasmacher 17.4 Punten

De aantrekkingskracht tussen Natasja Glasmacher en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn. Natasja Glasmacher scoort namelijk maar 17.4 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefde en Relaties.
Met 25.87 punten verschil scoort wint Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie van Natasja Glasmacher.
Bekijk ook de Combats tussen: