Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Nathalie Glastra
Werk & Geld

Nathalie Glastra 85.84 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Nathalie Glastra 85.84 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Nathalie Glastra en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een duidelijk verschil van 50.23 punten is Nathalie Glastra de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van Nathalie Glastra.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 17.17 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 17.17 punten in relatie tot Nathalie Glastra. Het aantal van 17.17 punten redelijk laag.

Nathalie Glastra 54.63 Punten

Nathalie Glastra scoort 54.63 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 37.46 punten is Nathalie Glastra de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Nathalie Glastra 74.11 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Nathalie Glastra en Gerard Van IJsselmuiden. Nathalie Glastra scoort 74.11 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met 4.29 punten verschil scoort Nathalie Glastra net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: