Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Nathalie Glaubits
Werk & Geld

Nathalie Glaubits 14.72 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Nathalie glaubits 14.72 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 14.72 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Nathalie glaubits en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 68.02 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Nathalie glaubits in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 81.95 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 81.95 punten in relatie tot Nathalie glaubits in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Nathalie Glaubits 14.51 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Nathalie glaubits 14.51 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 14.51 punten redelijk laag.

Met een verschil van 67.44 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Nathalie glaubits in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Nathalie Glaubits 32.17 Punten

Nathalie glaubits scoort 32.17 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Nathalie glaubits en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met 8.3 punten verschil scoort Nathalie glaubits net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: