Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Nathalie Snijders Glanerbrug
Werk & Geld

Nathalie Snijders Glanerbrug 20.12 Punten

Nathalie Snijders Glanerbrug scoort 20.12 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Nathalie Snijders Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met 4.75 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Nathalie Snijders Glanerbrug in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 66.47 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 66.47 punten in relatie tot Nathalie Snijders Glanerbrug in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Nathalie Snijders Glanerbrug 19.61 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Nathalie Snijders Glanerbrug 19.61 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 19.61 punten redelijk laag.

Met een verschil van 46.86 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Nathalie Snijders Glanerbrug de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Nathalie Snijders Glanerbrug 13.76 Punten

Nathalie Snijders Glanerbrug scoort 13.76 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 13.76 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Nathalie Snijders Glanerbrug en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 84.14 punten heeft gewonnnen van Nathalie Snijders Glanerbrug.
Bekijk ook de Combats tussen: