Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Nathalina Vujevic
Werk & Geld

Nathalina Vujevic 74.82 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen nathalina Vujevic en Gerard Van IJsselmuiden. nathalina Vujevic scoort 74.82 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 73.64 punten heeft nathalina Vujevic met gemak gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 1.17 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 1.17 punten in relatie tot nathalina Vujevic. Het aantal van 1.17 punten behoorlijk laag.

Nathalina Vujevic 32.32 Punten

nathalina Vujevic scoort 32.32 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 31.15 punten is nathalina Vujevic de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Nathalina Vujevic 17.18 Punten

nathalina Vujevic scoort 17.18 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 17.18 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen nathalina Vujevic en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met 1.64 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan nathalina Vujevic op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: