Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Nelleke Glasbergen
Werk & Geld

Nelleke Glasbergen 19.61 Punten

Nelleke Glasbergen scoort 19.61 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 19.61 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Nelleke Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

Met een verschil van 53.79 punten is Nelleke Glasbergen ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de verliezer in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 89.37 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 89.37 punten in relatie tot Nelleke Glasbergen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Nelleke Glasbergen 94.61 Punten

Nelleke Glasbergen scoort 94.61 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 5.24 punten verschil scoort Nelleke Glasbergen net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Nelleke Glasbergen 13.73 Punten

De aantrekkingskracht tussen Nelleke Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn. Nelleke Glasbergen scoort namelijk maar 13.73 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefde en Relaties.
In de Liefdes en Relatie categorie wint Gerard Van IJsselmuiden met een duidelijk verschil van 60.61 punten van Nelleke Glasbergen.
Bekijk ook de Combats tussen: