Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Nica Gimenez
Werk & Geld

Nica Gimenez 81.55 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Nica gimenez 81.55 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Nica gimenez en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 63.94 punten heeft Nica gimenez duidelijk gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 7.98 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 7.98 punten in relatie tot Nica gimenez. Het aantal van 7.98 punten behoorlijk laag.

Nica Gimenez 75.32 Punten

Nica gimenez scoort 75.32 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 67.34 punten is Nica gimenez ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Nica Gimenez 5.1 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Nica gimenez 5.1 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 5.1 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Nica gimenez en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 76.65 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Nica gimenez in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: