Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Noortje Van Glabbeek
Werk & Geld

Noortje Van Glabbeek 60.99 Punten

Noortje Van Glabbeek scoort 60.99 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Noortje Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met een verschil van 32.41 punten is Noortje Van Glabbeek de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 15.86 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 15.86 punten in relatie tot Noortje Van Glabbeek. Het aantal van 15.86 punten redelijk laag.

Noortje Van Glabbeek 87.74 Punten

Noortje Van Glabbeek scoort 87.74 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Liefde en Relaties

Noortje Van Glabbeek 3.81 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Noortje Van Glabbeek 3.81 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 3.81 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Noortje Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 53.43 punten heeft Noortje Van Glabbeek ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: