Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Palmyra Glanenweygel
Werk & Geld

Palmyra Glanenweygel 78.76 Punten

palmyra glanenweygel scoort 78.76 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen palmyra glanenweygel en Gerard Van IJsselmuiden.

In deze categorie heeft, met een verschil van 60.5 punten, Gerard Van IJsselmuiden duidelijk verloren van palmyra glanenweygel.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 75.06 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 75.06 punten in relatie tot palmyra glanenweygel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Palmyra Glanenweygel 44.84 Punten

palmyra glanenweygel scoort 44.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 30.22 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van palmyra glanenweygel de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Palmyra Glanenweygel 17.42 Punten

De aantrekkingskracht tussen palmyra glanenweygel en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn. palmyra glanenweygel scoort namelijk maar 17.42 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 74.77 punten heeft palmyra glanenweygel duidelijk verloren van palmyra glanenweygel in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: