Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Patricia Ankersmit Gimbr Re
Werk & Geld

Patricia Ankersmit Gimbr Re 3.97 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Patricia Ankersmit gimbr re 3.97 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 3.97 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Patricia Ankersmit gimbr re en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

In de Werk en Geld categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 82.72 punten heeft gewonnnen van Patricia Ankersmit gimbr re.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 92.4 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 92.4 punten in relatie tot Patricia Ankersmit gimbr re in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ankersmit Gimbr Re 1.97 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia Ankersmit gimbr re 1.97 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 1.97 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 90.43 punten wint Gerard Van IJsselmuiden ruim van Patricia Ankersmit gimbr re in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ankersmit Gimbr Re 31.5 Punten

Patricia Ankersmit gimbr re scoort 31.5 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Patricia Ankersmit gimbr re en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 55.53 punten heeft Patricia Ankersmit gimbr re ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: