Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Patricia Ankersmit Gimbrere
Werk & Geld

Patricia Ankersmit Gimbrere 42.56 Punten

Patricia Ankersmit Gimbrere scoort 42.56 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Patricia Ankersmit Gimbrere en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 41.42 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Patricia Ankersmit Gimbrere de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Patricia Ankersmit Gimbrere.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 99.4 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 99.4 punten in relatie tot Patricia Ankersmit Gimbrere in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ankersmit Gimbrere 88.06 Punten

Patricia Ankersmit Gimbrere scoort 88.06 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 11.34 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Patricia Ankersmit Gimbrere in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Patricia Ankersmit Gimbrere.
Liefde en Relaties

Patricia Ankersmit Gimbrere 8.91 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Patricia Ankersmit Gimbrere 8.91 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 8.91 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Patricia Ankersmit Gimbrere en Gerard Van IJsselmuiden zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 34.8 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Patricia Ankersmit Gimbrere de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: