Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Patricia Gladys Tjon Fo
Werk & Geld

Patricia Gladys Tjon Fo 28.97 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Patricia Gladys Tjon fo en Gerard Van IJsselmuiden zijn. Patricia Gladys Tjon fo scoort namelijk 28.97 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

Met 35.58 punten verschil is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Patricia Gladys Tjon fo de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 24.53 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 24.53 punten in relatie tot Patricia Gladys Tjon fo in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Gladys Tjon Fo 1.68 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia Gladys Tjon fo 1.68 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 1.68 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 22.85 punten scoort Patricia Gladys Tjon fo slechter dan Gerard Van IJsselmuiden op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Gladys Tjon Fo 26.81 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Patricia Gladys Tjon fo 26.81 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Patricia Gladys Tjon fo en Gerard Van IJsselmuiden, maar groot is deze niet.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met maaar 5.97 punten verschil, net gewonnnen van Patricia Gladys Tjon fo.
Bekijk ook de Combats tussen: