Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Patricia Versteijlen
Werk & Geld

Patricia Versteijlen 57.18 Punten

De samenwerkverhouding tussen Patricia Versteijlen en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Patricia Versteijlen 57.18 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Met 15.06 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Patricia Versteijlen in de categorie werk en geld dan Patricia Versteijlen.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 94.13 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 94.13 punten in relatie tot Patricia Versteijlen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Versteijlen 87.33 Punten

Patricia Versteijlen scoort 87.33 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 6.8 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Patricia Versteijlen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Versteijlen 97.32 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot. Patricia Versteijlen scoort 97.32 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met een verschil van 41.44 punten wint Patricia Versteijlen het van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: