Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Patrick En Chantal Glasbergen Filippo
Werk & Geld

Patrick En Chantal Glasbergen Filippo 11.2 Punten

Patrick en Chantal Glasbergen Filippo scoort 11.2 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. 11.2 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Patrick en Chantal Glasbergen Filippo en Gerard Van IJsselmuiden op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

In de Werk en Geld categorie heeft Patrick en Chantal Glasbergen Filippo met ruim 85.21 punten heeft verloren van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 80.75 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 80.75 punten in relatie tot Patrick en Chantal Glasbergen Filippo in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patrick En Chantal Glasbergen Filippo 41.45 Punten

Patrick en Chantal Glasbergen Filippo scoort 41.45 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 39.3 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Patrick en Chantal Glasbergen Filippo de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Patrick En Chantal Glasbergen Filippo 63.2 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patrick en Chantal Glasbergen Filippo en Gerard Van IJsselmuiden. Patrick en Chantal Glasbergen Filippo scoort 63.2 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Met 20.65 punten verschil scoort wint Patrick en Chantal Glasbergen Filippo in de Liefdes en Relatie categorie van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: