Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Patrick Maurice Dani Struijk
Werk & Geld

Patrick Maurice Dani Struijk 25.36 Punten

Patrick Maurice dani Struijk scoort 25.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Patrick Maurice dani Struijk en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met 2.31 punten verschil scoort Patrick Maurice dani Struijk net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 1.1 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 1.1 punten in relatie tot Patrick Maurice dani Struijk. Het aantal van 1.1 punten behoorlijk laag.

Patrick Maurice Dani Struijk 85.26 Punten

Patrick Maurice dani Struijk scoort 85.26 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 84.16 punten wint Patrick Maurice dani Struijk met gemak van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patrick Maurice Dani Struijk 64.09 Punten

Patrick Maurice dani Struijk scoort 64.09 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patrick Maurice dani Struijk en Gerard Van IJsselmuiden.
Met 4.73 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Patrick Maurice dani Struijk op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: