Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Paul Gladon
Werk & Geld

Paul Gladon 84.58 Punten

De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Paul Gladon en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort Paul Gladon 84.58 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Paul Gladon de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 40.8 punten is Paul Gladon de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 6.54 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 6.54 punten in relatie tot Paul Gladon. Het aantal van 6.54 punten behoorlijk laag.

Paul Gladon 0.72 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Paul Gladon 0.72 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 0.72 punten behoorlijk laag.

Met 5.82 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Paul Gladon in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Paul Gladon 11.54 Punten

De aantrekkingskracht tussen Paul Gladon en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn. Paul Gladon scoort namelijk maar 11.54 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefde en Relaties.
In deze categorie wint Paul Gladon met een verschil van 11.13 punten van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: