Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Paul Glasbeek
Werk & Geld

Paul Glasbeek 64.66 Punten

Paul Glasbeek scoort 64.66 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Paul Glasbeek en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met een duidelijk verschil van 53.51 punten is Paul Glasbeek de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van Paul Glasbeek.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 54.69 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 54.69 punten in relatie tot Paul Glasbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Paul Glasbeek 1.03 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Paul Glasbeek 1.03 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 1.03 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 53.66 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Paul Glasbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Paul Glasbeek 16.54 Punten

Paul Glasbeek scoort 16.54 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 16.54 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Paul Glasbeek en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 61.88 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Paul Glasbeek in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: