Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Per Olof Glanvall Norkoping
Werk & Geld

Per Olof Glanvall Norkoping 3.06 Punten

In relatie tot Gerard Van IJsselmuiden scoort Per olof glanvall norkoping 3.06 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 3.06 punten weinig. Financieel gezien zal Per olof glanvall norkoping zich niet erg aangetrokken voelen tot Gerard Van IJsselmuiden.

In de Werk en Geld categorie heeft Per olof glanvall norkoping met ruim 86.86 punten heeft verloren van Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 19.94 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 19.94 punten in relatie tot Per olof glanvall norkoping. Het aantal van 19.94 punten redelijk laag.

Per Olof Glanvall Norkoping 98.84 Punten

Per olof glanvall norkoping scoort 98.84 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Liefde en Relaties

Per Olof Glanvall Norkoping 81.44 Punten

Binnen deze categorie scoort Per olof glanvall norkoping 81.44 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
Met een verschil van 42.69 punten wint Per olof glanvall norkoping het van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: