Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Peter Glasbergen Leidschendam
Werk & Geld

Peter Glasbergen Leidschendam 57.59 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Peter Glasbergen Leidschendam 57.59 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Peter Glasbergen Leidschendam en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 32.26 punten is Peter Glasbergen Leidschendam de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 83.77 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 83.77 punten in relatie tot Peter Glasbergen Leidschendam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Peter Glasbergen Leidschendam 28.74 Punten

Peter Glasbergen Leidschendam scoort 28.74 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 55.03 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Peter Glasbergen Leidschendam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Peter Glasbergen Leidschendam 59.85 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Peter Glasbergen Leidschendam 59.85 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Peter Glasbergen Leidschendam en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 54.61 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden ruim verloren van Peter Glasbergen Leidschendam in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: