Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Petra Glasbergen Mey
Werk & Geld

Petra Glasbergen Mey 55.12 Punten

De samenwerkverhouding tussen Petra Glasbergen Mey en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Petra Glasbergen Mey 55.12 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Met 17.61 punten verschil scoort Petra Glasbergen Mey beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 1.3 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 1.3 punten in relatie tot Petra Glasbergen Mey. Het aantal van 1.3 punten behoorlijk laag.

Petra Glasbergen Mey 16.23 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Petra Glasbergen Mey 16.23 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 16.23 punten redelijk laag.

Met een verschil van 14.93 punten scoort Petra Glasbergen Mey beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Petra Glasbergen Mey 59.7 Punten

De aantrekkingskracht tussen Petra Glasbergen Mey en Gerard Van IJsselmuiden zal waarschijnlijk behoorlijk sterk zijn. In de categorie Liefdes en Relatie scoort Petra Glasbergen Mey 59.7 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 59.62 punten heeft Petra Glasbergen Mey ruim gewonnen van Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: