Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Petra Glasbergen Valkenburg
Werk & Geld

Petra Glasbergen Valkenburg 94.57 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Petra Glasbergen Valkenburg en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort Petra Glasbergen Valkenburg 94.57 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

In de Werk en Geld categorie heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim 87.55 punten heeft verloren van Petra Glasbergen Valkenburg.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 97.35 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 97.35 punten in relatie tot Petra Glasbergen Valkenburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Petra Glasbergen Valkenburg 83.96 Punten

Petra Glasbergen Valkenburg scoort 83.96 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 13.39 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Petra Glasbergen Valkenburg in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Petra Glasbergen Valkenburg.
Liefde en Relaties

Petra Glasbergen Valkenburg 43.41 Punten

Petra Glasbergen Valkenburg scoort 43.41 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie. Volgens onze berekening bestaat er aantrekkingskracht tussen Petra Glasbergen Valkenburg en Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 31.08 punten verliest Gerard Van IJsselmuiden van Petra Glasbergen Valkenburg in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: