Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Petra Glasbergen Van Der Meij
Werk & Geld

Petra Glasbergen Van Der Meij 42.02 Punten

Volgens onze berekening kan op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Petra Glasbergen Van der Meij en Gerard Van IJsselmuiden. Petra Glasbergen Van der Meij scoort 42.02 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Met 27.73 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden minder dan Petra Glasbergen Van der Meij op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 59.08 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 59.08 punten in relatie tot Petra Glasbergen Van der Meij in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Petra Glasbergen Van Der Meij 3.68 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Petra Glasbergen Van der Meij 3.68 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 3.68 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 55.4 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Petra Glasbergen Van der Meij in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Petra Glasbergen Van Der Meij 58.88 Punten

De aantrekkingskracht tussen Petra Glasbergen Van der Meij en Gerard Van IJsselmuiden zal waarschijnlijk behoorlijk sterk zijn. In de categorie Liefdes en Relatie scoort Petra Glasbergen Van der Meij 58.88 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 30.19 punten verliest Gerard Van IJsselmuiden van Petra Glasbergen Van der Meij in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: