Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Petra Glasbergen Van Der Mey
Werk & Geld

Petra Glasbergen Van Der Mey 87.49 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Petra Glasbergen Van der Mey 87.49 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Petra Glasbergen Van der Mey en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een duidelijk verschil van 53.44 punten is Petra Glasbergen Van der Mey de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van Petra Glasbergen Van der Mey.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 17.01 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 17.01 punten in relatie tot Petra Glasbergen Van der Mey. Het aantal van 17.01 punten redelijk laag.

Petra Glasbergen Van Der Mey 65.97 Punten

Petra Glasbergen Van der Mey scoort 65.97 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 48.96 punten is Petra Glasbergen Van der Mey ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Petra Glasbergen Van Der Mey 55.47 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Petra Glasbergen Van der Mey 55.47 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Petra Glasbergen Van der Mey en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 10.66 punten scoort Petra Glasbergen Van der Mey beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: