Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Petra Nelleke Glastra Apeldoorn
Werk & Geld

Petra Nelleke Glastra Apeldoorn 51.9 Punten

De samenwerkverhouding tussen Petra Nelleke Glastra Apeldoorn en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn. Volgens onze berekening scoor, in de categorie Werk en Geld, Petra Nelleke Glastra Apeldoorn 51.9 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Met 32.62 punten verschil is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Petra Nelleke Glastra Apeldoorn de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 36.56 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 36.56 punten in relatie tot Petra Nelleke Glastra Apeldoorn in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Petra Nelleke Glastra Apeldoorn 20.91 Punten

Petra Nelleke Glastra Apeldoorn scoort 20.91 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 15.65 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Petra Nelleke Glastra Apeldoorn in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Petra Nelleke Glastra Apeldoorn.
Liefde en Relaties

Petra Nelleke Glastra Apeldoorn 34.49 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Petra Nelleke Glastra Apeldoorn en Gerard Van IJsselmuiden. Petra Nelleke Glastra Apeldoorn scoort 34.49 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefde en Relaties.
In deze categorie wint Gerard Van IJsselmuiden met een verschil van 17.8 punten van Petra Nelleke Glastra Apeldoorn.
Bekijk ook de Combats tussen: