Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Petra Van Glabbeek
Werk & Geld

Petra Van Glabbeek 84.17 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Petra Van Glabbeek 84.17 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Petra Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een duidelijk verschil van 54.31 punten is Petra Van Glabbeek de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van Petra Van Glabbeek.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 43.48 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 43.48 punten in relatie tot Petra Van Glabbeek in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Petra Van Glabbeek 84.31 Punten

Petra Van Glabbeek scoort 84.31 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 40.83 punten is Petra Van Glabbeek ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Petra Van Glabbeek 49.01 Punten

Petra Van Glabbeek scoort 49.01 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Petra Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 28.71 punten scoort Petra Van Glabbeek slechter dan Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: