Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Petranelleke Glastra Apeldoorn
Werk & Geld

Petranelleke Glastra Apeldoorn 72.12 Punten

Petranelleke Glastra Apeldoorn scoort 72.12 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Petranelleke Glastra Apeldoorn en Gerard Van IJsselmuiden.

Met 38.44 punten verschil is Petranelleke Glastra Apeldoorn de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 21.36 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 21.36 punten in relatie tot Petranelleke Glastra Apeldoorn in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Petranelleke Glastra Apeldoorn 79.19 Punten

Petranelleke Glastra Apeldoorn scoort 79.19 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 57.83 punten is Petranelleke Glastra Apeldoorn ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Petranelleke Glastra Apeldoorn 67.01 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Petranelleke Glastra Apeldoorn en Gerard Van IJsselmuiden. Petranelleke Glastra Apeldoorn scoort 67.01 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Met 28.18 punten verschil scoort wint Petranelleke Glastra Apeldoorn in de Liefdes en Relatie categorie van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: