Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Petrick Glasbergen
Werk & Geld

Petrick Glasbergen 29.68 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Petrick Glasbergen en Gerard Van IJsselmuiden zijn. Petrick Glasbergen scoort namelijk 29.68 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.

In de in de categorie Werk en Geld is Petrick Glasbergen met 5.78 punten verschil iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 18.12 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 18.12 punten in relatie tot Petrick Glasbergen. Het aantal van 18.12 punten redelijk laag.

Petrick Glasbergen 5.98 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Petrick Glasbergen 5.98 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 5.98 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 12.14 punten scoort Gerard Van IJsselmuiden beter dan Petrick Glasbergen in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Petrick Glasbergen.
Liefde en Relaties

Petrick Glasbergen 95.6 Punten

Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot. Petrick Glasbergen scoort 95.6 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
In deze categorie wint Petrick Glasbergen met een verschil van 13.22 punten van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: