Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Piet Glas Egmond Aan De Hoef
Werk & Geld

Piet Glas Egmond Aan De Hoef 29.12 Punten

Piet Glas egmond aan De hoef scoort 29.12 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Piet Glas egmond aan De hoef en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met 2.05 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Piet Glas egmond aan De hoef in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 80.61 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 80.61 punten in relatie tot Piet Glas egmond aan De hoef in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Piet Glas Egmond Aan De Hoef 41.13 Punten

Piet Glas egmond aan De hoef scoort 41.13 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 39.48 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Piet Glas egmond aan De hoef de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Piet Glas Egmond Aan De Hoef 58.07 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Piet Glas egmond aan De hoef 58.07 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Piet Glas egmond aan De hoef en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 40.72 punten heeft Piet Glas egmond aan De hoef verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: