Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Rachel Van Glabbeek
Werk & Geld

Rachel Van Glabbeek 35.74 Punten

Volgens de berekening is kan er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Rachel Van Glabbeek en Gerard Van IJsselmuiden zijn. Rachel Van Glabbeek scoort 35.74 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Met 13.02 punten verschil scoort Rachel Van Glabbeek beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld dan Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 16.08 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 16.08 punten in relatie tot Rachel Van Glabbeek. Het aantal van 16.08 punten redelijk laag.

Rachel Van Glabbeek 74.36 Punten

Rachel Van Glabbeek scoort 74.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 58.28 punten is Rachel Van Glabbeek ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Rachel Van Glabbeek 89.73 Punten

Binnen deze categorie scoort Rachel Van Glabbeek 89.73 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht zal waarschijnlijk zeer groot zijn op gebied van Liefde en Relaties.
Met 26.22 punten verschil scoort wint Rachel Van Glabbeek in de Liefdes en Relatie categorie van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: