Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Radostina Gladkova
Werk & Geld

Radostina Gladkova 62.22 Punten

radostina Gladkova scoort 62.22 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen radostina Gladkova en Gerard Van IJsselmuiden op financiel gebied.

Met een duidelijk verschil van 50.3 punten is radostina Gladkova de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de werknemer is van radostina Gladkova.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 51.42 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 51.42 punten in relatie tot radostina Gladkova in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Radostina Gladkova 43.21 Punten

radostina Gladkova scoort 43.21 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 8.21 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan radostina Gladkova in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Radostina Gladkova 91.39 Punten

radostina Gladkova scoort 91.39 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Gerard Van IJsselmuiden zeer groot.
Met 0.68000000000001 punten verschil scoort radostina Gladkova net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: