Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Ramon Glastra
Werk & Geld

Ramon Glastra 9.36 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Ramon Glastra 9.36 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 9.36 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Ramon Glastra en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 71.19 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met gemak gewonnen van Ramon Glastra op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 19.56 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 19.56 punten in relatie tot Ramon Glastra. Het aantal van 19.56 punten redelijk laag.

Ramon Glastra 59.8 Punten

Ramon Glastra scoort 59.8 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 40.24 punten is Ramon Glastra ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ramon Glastra 56.83 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Ramon Glastra 56.83 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Ramon Glastra en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met een verschil van 31.89 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Ramon Glastra de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: