Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Ramon Glastra Nunspeet
Werk & Geld

Ramon Glastra Nunspeet 49.61 Punten

Volgens onze berekening kan op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Ramon Glastra Nunspeet en Gerard Van IJsselmuiden. Ramon Glastra Nunspeet scoort 49.61 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Ramon Glastra Nunspeet de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden. Met een verschil van 43.09 punten is Ramon Glastra Nunspeet de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 67.97 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 67.97 punten in relatie tot Ramon Glastra Nunspeet in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Ramon Glastra Nunspeet 17.38 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Ramon Glastra Nunspeet 17.38 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 17.38 punten redelijk laag.

Met een verschil van 50.59 punten is Gerard Van IJsselmuiden ruim de winner ten opzichte van Ramon Glastra Nunspeet in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Ramon Glastra Nunspeet 78.1 Punten

Ramon Glastra Nunspeet scoort 78.1 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Ramon Glastra Nunspeet en Gerard Van IJsselmuiden.
Met een verschil van 73.85 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: