Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Raoul Ferrer Gimeno
Werk & Geld

Raoul Ferrer Gimeno 94.24 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Raoul Ferrer Gimeno 94.24 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Raoul Ferrer Gimeno en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 49.67 punten is Raoul Ferrer Gimeno de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Raoul Ferrer Gimeno de leiding geeft over Gerard Van IJsselmuiden.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 9.02 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 9.02 punten in relatie tot Raoul Ferrer Gimeno. Het aantal van 9.02 punten behoorlijk laag.

Raoul Ferrer Gimeno 95.29 Punten

Raoul Ferrer Gimeno scoort 95.29 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 86.27 punten wint Raoul Ferrer Gimeno met gemak van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Raoul Ferrer Gimeno 24.64 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Raoul Ferrer Gimeno 24.64 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Raoul Ferrer Gimeno en Gerard Van IJsselmuiden is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 11.58 punten scoort Raoul Ferrer Gimeno beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied dan Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: