Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Reinier Van Der Glas
Werk & Geld

Reinier Van Der Glas 98.87 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Reinier Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden. Binnen Werk en Geld scoort Reinier Van der Glas 98.87 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 77.97 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden met ruim verloren van Reinier Van der Glas op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 49.79 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 49.79 punten in relatie tot Reinier Van der Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Reinier Van Der Glas 47.65 Punten

Reinier Van der Glas scoort 47.65 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 2.14 punten verschil scoort Gerard Van IJsselmuiden net iets beter dan Reinier Van der Glas in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Reinier Van Der Glas 62.43 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Reinier Van der Glas en Gerard Van IJsselmuiden. Reinier Van der Glas scoort 62.43 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in deze categorie.
Met 28.07 punten verschil scoort wint Reinier Van der Glas in de Liefdes en Relatie categorie van Gerard Van IJsselmuiden.
Bekijk ook de Combats tussen: