Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Remi De Ridder
Werk & Geld

Remi De Ridder 97.43 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Remi De ridder 97.43 punten ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Remi De ridder en Gerard Van IJsselmuiden.

Met 4.41 punten verschil scoort Remi De ridder net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 14.24 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 14.24 punten in relatie tot Remi De ridder. Het aantal van 14.24 punten redelijk laag.

Remi De Ridder 14.83 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Remi De ridder 14.83 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Het aantal van 14.83 punten redelijk laag.

Met 0.59 punten verschil scoort Remi De ridder net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Remi De Ridder 37.34 Punten

Remi De ridder scoort 37.34 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Remi De ridder en Gerard Van IJsselmuiden zijn.
Met een verschil van 51.05 punten heeft Remi De ridder ruim verloren van Gerard Van IJsselmuiden in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: