Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Rene Glastra Van Loon
Werk & Geld

Rene Glastra Van Loon 31.42 Punten

Rene Glastra Van loon scoort 31.42 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Rene Glastra Van loon en Gerard Van IJsselmuiden zijn.

Met een verschil van 40.66 punten is Gerard Van IJsselmuiden de ten opzicht van Rene Glastra Van loon de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Gerard Van IJsselmuiden de leiding geeft over Rene Glastra Van loon.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 52.66 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 52.66 punten in relatie tot Rene Glastra Van loon in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Rene Glastra Van Loon 66.14 Punten

Rene Glastra Van loon scoort 66.14 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 13.48 punten scoort Rene Glastra Van loon beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Gerard Van IJsselmuiden.
Liefde en Relaties

Rene Glastra Van Loon 58.21 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Rene Glastra Van loon 58.21 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De aantrekkingskracht tussen Rene Glastra Van loon en Gerard Van IJsselmuiden is sterk.
Met 4.92 punten verschil scoort Rene Glastra Van loon net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: