Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Rene Vaz Fonseca
Werk & Geld

Rene Vaz Fonseca 50.54 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Rene Vaz fonseca 50.54 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. De samenwerkverhouding tussen Rene Vaz fonseca en Gerard Van IJsselmuiden kan sterk zijn.

Met een verschil van 32.92 punten is Rene Vaz fonseca de ten opzicht van Gerard Van IJsselmuiden de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 11.29 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Gerard Van IJsselmuiden 11.29 punten in relatie tot Rene Vaz fonseca. Het aantal van 11.29 punten redelijk laag.

Rene Vaz Fonseca 75.98 Punten

Rene Vaz fonseca scoort 75.98 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 64.69 punten is Rene Vaz fonseca ruim de winner ten opzichte van Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Rene Vaz Fonseca 15.66 Punten

Rene Vaz fonseca scoort 15.66 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied. 15.66 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Rene Vaz fonseca en Gerard Van IJsselmuiden zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 66.3 punten heeft Gerard Van IJsselmuiden duidelijk gewonnen van Rene Vaz fonseca in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: