Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Gerard Van Ijsselmuiden vs Renee Britt Kirsten Vklij
Werk & Geld

Renee Britt Kirsten Vklij 46.59 Punten

Renee Britt Kirsten vklij scoort 46.59 punten op financiel gebied in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Renee Britt Kirsten vklij en Gerard Van IJsselmuiden.

Met een verschil van 10.72 punten scoort Renee Britt Kirsten vklij beter dan Gerard Van IJsselmuiden in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Gerard Van Ijsselmuiden 82.21 Punten

Gerard Van IJsselmuiden scoort 82.21 punten in relatie tot Renee Britt Kirsten vklij in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Renee Britt Kirsten Vklij 36.12 Punten

Renee Britt Kirsten vklij scoort 36.12 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 46.09 punten is Gerard Van IJsselmuiden ten opzichte van Renee Britt Kirsten vklij de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Renee Britt Kirsten Vklij 77.91 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Renee Britt Kirsten vklij en Gerard Van IJsselmuiden. Renee Britt Kirsten vklij scoort 77.91 punten in relatie tot Gerard Van IJsselmuiden in de categorie Liefdes en Relatie.
Met 4.02 punten verschil scoort Renee Britt Kirsten vklij net iets beter dan Gerard Van IJsselmuiden op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: